söndag 9 oktober 2011

jag är här för dig.

samhällsstrukturen som den är idag är sjuk på så många plan. att sverige är ett av världens jämlika länder säger inte så mycket när det fortfarande är så mycket som är fel. kvinnor som behandlas som mindre värda endast eftersom de inte besitter någon kuk. kvinnor är till för att passa upp sina män, ta hand om barnen och hålla sig för sig själv. det är oftast helt okej att mannen är otrogen i en relation för det ligger helt enkelt i hans natur att måsta vara med flera kvinnor. hur ska en man kunna hålla sig till en kvinna? det kan man ju inte kräva.
att det är män som sitter på de flesta chefpositioner är bara sjukt, men kvinnor kan tydligen inte ha sådana positioner då vi är alldeles för känslomässiga och skulle inte klara av en sådan styrande position. jag menar man kan ju inte ha en kvinna som chef för hon skulle inte kunna ta massa tuffa beslut utan skulle bara sitta och gråta och fråga efter hjälp.
låt oss införa månggifte, det är ju fruktansvärt synd om den man som tvingas bara ha en kvinna. ta bort lagarna och gör det lagligt att slå sin fru, låt oss gå ut på stan och uppmuntra män att slå sina fruar. kvinnan ska ju trots allt veta sin plats och ibland behöver man sätta henne på plats. ta bort alla kvinnor som faktiskt lyckats ta sig till en chefposition för det är bara att inse att en kvinna kommer aldrig göra det jobbet lika bra som en man. kvinnor ska vara i hemmet, vara tyst och tillfredsställa sin man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar